I helgen som var arrangerade vi tävlingarna Bohus-Dal Cup 4 (för U9, U11 & U13) och Julkastet (från U13 & uppåt).

I helgen som var arrangerade vi tävlingarna Bohus-Dal Cup 4 (för U9, U11 & U13) och Julkastet (från U13 & uppåt). Vi hade många deltagande judokas från klubben, i samtliga kategorier! Det kammades hem medaljer av alla valörer efter många superfina matcher!
Jenny var domare för första gången och utförde detta uppdrag med bravur.

Efter tävlingen fick de som ville sova över i dojon, det bjöds på pizza och film och mycket spring. På söndagen anordnade klubben även ett träningsläger för föreningarna i distriktet med fokus på Randori och fysträning.

Uddevalla judo vill rikta ett stort tack till alla som hjälper till och gör det möjligt att anordna dessa aktiviteter för våra medlemmar stora som små. Utan ert angagemang hade detta inte varit möjligt.