Barnträningen

Barnträningen övergår till familjeaktiviteter varannan måndag med start 20/4. Vi ses kl 18.00 på Bodele badplats. Vi står för aktiviteter och föräldrar ansvarar för sina barn. Var och en tar med sig picknick och det kommer finnas möjlighet att grilla. Samt oömma kläder för utomhusaktivitet. Har man symtom, ingen träning. Håll koll på vår hemsida och Facebook-sida vid dåligt väder så man slipper åka i onödan.

Vuxenträningen

Vuxenträning från och med onsdag 8/4 vid Dojon kl 18-19:30 från U13 och upp. Ta med träningskläder för inomhus och utomhusträning, exempelvis jogging. Ingen judogi behövs då ingen kontaktträning kommer ske. Fram till avslutningen. Har man symtom, ingen träning.
  

Stor och liten

Stor och liten fortsätter efter påsk med start 18/4 kl 10.00 vid Dojon. Men man tränar bara med sitt egna barn. Blir vi många sker utomhusträning så ha med kläder för det.
Har man symtom, ingen träning.