Välkommen till en ny termin på Uddevalla judoklubb! Terminen startar 24 augusti och då drar våra träningar igång. När det gäller Covid-19 följer Uddevalla judoklubb de riktlinjer som gäller från Svenska judoförbundet

Välkommen till en ny termin på Uddevalla judoklubb! Terminen startar 24 augusti och då drar våra träningar igång. När det gäller Covid-19 följer Uddevalla judoklubb de riktlinjer som gäller från Svenska judoförbundet (läs mer på judo.se). Från och med 14 juni har förbundet gett grönt ljus att träna inomhus igen men med vissa restriktioner och anpassningar. För samtliga grupper gäller att man ska vara fullt frisk vid träning. Alla tränande tvättar alt. spritar händer före träning. Detta gäller för våra olika grupper:

Barngruppen

Träning måndagar och onsdag 18.00-19.00. Barnträning sker med större fokus på stående övningar. För att minska antalet personer i våra lokaler kan föräldrar med fördel lämna och hämta utanför vår lokal. Föräldrar är välkomna att följa träningen på våra åhörarplatser.

Vuxengruppen

Träning måndagar och onsdag 19.15-20.45. Börjar lite senare än vanligt så att barngruppen hinner lämna lokalen. Vuxengruppen kommer innehålla två delar. Först en fys-del med uppvärmning och cirkelträning följt av träning med dräkt. Den andra delen av träningen kommer fokusera på stående övningar och teknikträning. Träning sker med så få partners som möjligt.

Stor och liten

Träning lördagar 10.00-11.00. Träning sker med så få partners som möjligt och man tränar i huvudsak med sitt eget barn. 

Fredagsträning Randori / Fys-träning

Första fredagen i månaden, 18.00-19.00. Randori-träning för våra judokas i ungdoms- och vuxengruppen.

Tredje fredagen i månaden, 18.00-19.00. Fys-träning i form av cirkelträning med redskap som medicinbollar, kettlebells, hopprep och med sin egen kroppsvikt. Vi tränar utan dräkt och alla medlemmar är välkomna!

Följ vårt kalendarium på hemsidan! Det går även att lägga till vårt kalendarium i telefonen.