Barnträningen fortsätter med restriktioner. Vuxenträningen, randori och fys är inställda. Gäller teminen ut.

Uddevalla judoklubb följer de råd som Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsstyrelsen och Judoförbundet ger kring pandemin. Den 30 oktober kom nya skärpta råd för att minska smittspridning i Västra Götaland.

De nya råden säger att träningsverksamhet får genomföras för barn födda 2005 eller senare. För ungdomar och vuxna födda före 2005 ska inte träningsverksamhet genomföras. Detta innebär följande förändringar:


Barnträningen

Vi genomför barnträning på måndagar och onsdagar. Vi fortsätter att undvika övningar med nära fysisk kontakt som newaza. Fokus på barnträningen är uppvärmningsövningar, stående övningar och lek. Det kommer inte längre vara möjligt för föräldrar, syskon eller kompisar att vistas i träningslokalen. Det kommer inte heller vara möjligt att byta om i omklädningsrummen eller duscha. Barnen kommer ombytta till träning och lämnas och hämtas utanför entrén. Alla deltagare spritar eller tvättar händerna före träning. Vid minsta symptom, ingen träning. Ungdomsgruppen tränar med barngruppen.

Vuxenträningen

Vuxenträningen på måndagar och onsdagar är inställd. Även fys och randori på fredagar är inställt.

Stor och liten

Stor och liten kommer genomföra alternativa aktiviteter. Information kring Stor och liten ges löpande av Evelina och Andreas på Facebook och SMS/Messenger.

Detta gäller terminen ut men styrelsen följer hela tiden situationen och om riktlinjerna ändras.