Tyvärr kommer helgens Stor & Liten vara inställt. Detta då klubben hjälper BMK med att vara flaggvakter under tävlingar som går av stapeln till helgen. Genom vårt deltagande får Uddevalla Judo ekonomisk ersättning, en viktig inkomst för vår verksamhet.

Om ni skulle ha möjlighet att hjälpa till att vara flaggvakter så finns det fortfarande möjlighet att anmäla sitt intresse.

Anmäl dig här:https://forms.gle/hQihL6345q8tR3sC7(du kan också fylla i att du inte kan delta, då vet vi att du fått informationen)

BMK Uddevalla kommer anordna motocross-tävlingar helgen 2-3 oktober på sin anläggning på Glimminge. De har nu kontaktat Uddevalla judo och söker 10 flaggvakter till både lördag och söndag.

Som flaggvakt håller man uppsikt på ett särskilt avsnitt på banan och höjer en gul flagga om en åkare ramlar. Man behöver man vara 15 år. BMK bjuder alla flaggvakter på frukost, lunch och mellanmål under dagen. Man behöver kunna delta heldag, antingen lördag eller söndag eller båda dagarna.