Den 7-8 maj arrangeras motocross SM på Glimminge och vi har fått frågan av BMK om vi kan ställa upp med flaggvakter. Samma helg kommer vi också genomföra ett efterfrågat träningsläger, mer om det längre ner.

Uddevalla judo har under flera år samarbetat med BMK Uddevalla där vi har ställt upp med funktionärer på Glimminge. Vår insats ger klubben en viktig inkomst men är också ett tillfälle där vi gör något tillsammans, har kul och stärker gemenskapen i vår föreningen. Genom vårt deltagande kan vi hålla låga avgifter och vi behöver inte sälja lotter och kakor etc.

Som flaggvakt håller man uppsikt på ett särskilt avsnitt på banan och höjer en gul flagga om en åkare ramlar. Funktionärer behöver vara 15 år. BMK bjuder alla flaggvakter på frukost, lunch och mellanmål under dagen. Man behöver kunna delta heldag ca 7.15-17.00, antingen lördag eller söndag eller båda dagarna.

Här är länken till anmälan:
https://forms.gle/1FPNc6FNa7Ja1qyc6

För frågor kontakta info@uddevallajudo.se eller
Göran (0705374130) eller Andreas (0706281051)