Den 6-7 augusti arrangeras Motocross VM på Glimminge och vi har fått frågan av BMK om vi kan ställa upp med vakter och staketbyggare. Så vi kommer arbeta flera dagar, utöver själva tävlingsdagarna.

Uddevalla judo har under flera år samarbetat med BMK Uddevalla där vi har ställt upp med funktionärer på Glimminge. Vår insats ger klubben en viktig inkomst men är också ett tillfälle där vi gör något tillsammans, har kul och stärker gemenskapen i vår föreningen. Genom vårt deltagande kan vi hålla låga avgifter och vi behöver inte sälja lotter och kakor etc.

Uppgiften är att vara vakt och det rör sig om 20-30 st personer per dag. Speciellt så många under själva tävlingsdagarna (lördag och söndag).
Som vakt står man på en tilldelad plats och kontrollerar personerna som passerar att de har rättigheterna (via passerkort) för åtkomst till det området. Funktionärer behöver vara 15 år. BMK bjuder alla funktionärer på frukost, lunch och mellanmål under dagen. Man behöver kunna delta heldag ca 6-17.00, antingen någon av tillfällena eller alla. Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Här är länken till anmälan:
https://forms.gle/Cn3xXo8gaK9TLbGG9
För frågor kontakta info@uddevallajudo.se eller
Göran (0705374130) eller Andreas (0706281051)